Glenn van Dooren

Glenn Van Dooren is terug en beter dan ooit!

Glenn Van Dooren is terug op het podium en hij straalt als nooit tevoren! Na een paar jaar rust heeft deze getalenteerde zanger de microfoon weer opgepakt en zijn nieuwste hit "Als ik maar bij jou ben" laat horen dat hij zeker nog niet is uitgezongen.

Jarenlang was Glenn een vaste waarde op de podia, maar na een tijdje besloot hij even gas terug te nemen. Toch bleef de muziek in zijn bloed stromen en kon hij de roep van het podium niet weerstaan. Met volle energie en een frisse blik is Glenn nu terug om zijn fans te vermaken met zijn onvergetelijke stem en charismatische podiumprésence.

"Ik heb echt genoten van de pauze, maar uiteindelijk kon ik toch de verleiding van het podium niet weerstaan," vertelt Glenn enthousiast. "De buzz van het optreden, het contact met het publiek - dat mis je toch als het even stil is. Ik voelde dat het tijd was om weer die verbinding aan te gaan."

En dat doet Glenn met verve. Zijn nieuwe single "Als ik maar bij jou ben" is een waar feest voor de oren en laat horen dat deze artiest nog lang niet is uitgezongen. Met catchy hooks, een aanstekelijk ritme en Glenns kenmerkende vocalen is dit nummer een instant klassieker.

"Ik ben zo blij dat ik weer de kans krijg om op te treden en mijn muziek te delen met mijn fans," aldus Glenn. "Het voelt als thuiskomen. Ik kan niet wachten om weer die energie van het podium te voelen en te zien hoe het publiek reageert op mijn nieuwe werk."

En gelukkig voor ons kunnen we Glenn binnenkort weer live aan het werk zien! Hij staat namelijk op het punt om een reeks optredens te geven, dus als jij ook wilt genieten van deze getalenteerde artiest in topvorm, boek hem dan snel!
. Laat na afloop zeker een lovende recensie achter - Glenn verdient het!